Повернутися до звичайного режиму

Вітаємо Вас на сайті Городнянської станції юних техніків!

Дякуємо School Champion за наш сайт! Сайт був створений 25 лютого 2014 року.

За допомогою, карта сайту, ви можете познайомитись з історією нашого закладу.

Городнянська станція юних техніків - профільний позашкільний навчальний заклад, який надає освітні послуги для учнів загальноосвітніх навчальних закладів району в позаурочний час.

Основні напрямки діяльності закладу - науково-технічний та художньо-технічний, що сприяють залученню учнів до активної діяльності з набуття умінь та навичок, розширенню наукового світогляду в процесі відвідування гуртків . Заняття проводяться безпосередньо на самій станції, а також на базах міських і сільських шкіл.Вихованці закладу неодноразово були учасниками та призерами Всеукраїнських, обласних та районних виставок-конкурсів. Щорічно проводиться огляд-конкурс науково-технічної творчості "Наш пошук і творчість-тобі , Україно!" , декоративно-ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край" та початкового технічного моделювання.У 2016 році Городнянська районна станція юних техніків пройшла атестацію і рішенням регіональної експертної ради з ліцензування і атестації навчальних закладів при управлінні освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації визнана атестованою.

На нашому сайті ми будемо розміщувати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нас, і багато іншої корисної інформації.

У колекції фотоальбомів ви зможете віднайти фотографії про наші заходи, свята, конкурси. А за допомогою блоку новин ми будемо висвітлювати найважливіші та найцікавіші події!

Наш сайт був створений на базі Системи шкiльного менеджменту School Champion (ранiше EDUkIT, www.edukit.org.ua), яка поширена по всій Україні і дозволяє безкоштовно створювати сайти для всіх установ освіти.

/Files/images/маленбкий.jpg Відео про сют дивись тут...

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Жовтня 2023

Фотогалерея